Fynda på loppis i Stockholm

SHARE


Vill du fynda på loppis i Stockholm i vår? Ta då del av vår guide som tar dig på en safari bland loppisstånden. Det finns inget bättre än att hitta just det man letat efter. Här kommer våra fem bästa loppisar!

Bruno vintage market på Götgatan i Stockholm flockas Stockholmare som vill fynda bland möbler, kläder och andra prylar. Loppisen huserar i Bruno-gallerian varje söndag och det är alltid fullt av människor på jakt efter att fynda på loppis i Stockholm – just det! När du känner dig klar kan du ta en fika på kaféet intill marknaden.

Från april till slutet av oktober rekommenderas hippa Hornstulls marknad som ligger intill vattnet vid Hornsberg strand. Här står massvis av stånd uppradade och du kan fynda både kläder, möbler och konst. Hit kommer du på en lördag eller söndag för att njuta av det fina vädret och samtidigt gå på tur bland loppisstånden. Om du blir hungrig har du inte långt till nästa matställe, det här är ett mecka för dig som älskar food trucks.

Du får heller inte missa att besöka en bakluckeloppis när du är i Stockholm. En av de bästa finns i garaget under Liljeholmsgallerian en söndag i månaden, och du hittar schemat här. Det häftiga med att fynda på loppis i Stockholm är just att det finns så många olika alternativ. Det känns speciellt att leta efter fynd i okända människors bakluckor, men snart börjar du prata med andra och inser att det även är en social möjlighet.

Som du märker finns det en massa marknader att fynda på i Stockholm. Om du är i stan i september måste du besöka 2 km-loppisen i Aspudden. Den är alla vintageälskares dröm och här kan vi verkligen prata om att gå på safari bland loppisstånden. Tusentals stånd står uppradade längs gatan och här går det verkligen att fynda om du är ute i rätt tid. Det finns massor av märkeskläder, fina leksaker och möbler. Men förbered dig på folkmassan: det känns som att halva Stockholm hittar hit.

Om du bara är ute efter att fynda kläder, håll då koll på loppisen som det digitala magasinet Make it last anordnar några gånger per år. Några av Sveriges främsta modepersonligheter lämnar nämligen in sina kläder till försäljning dit!

Lycka till!

Bruno Vintage Market

36 Götgatan Stockholm Stockholms län 118 26

Get Directions
[gmw_results]

Our writers' favourites

X
- Enter Your Location -
- or -